Νέες συκοφαντίες και ψεύδη από τον Μπογδάνο

«Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα»

Μόλις εμφανίστηκε το όνομα του Λουκά Παπαδήμου, μέσα στην κληρωτίδα της ονοματολογίας για τον επόμενο Πρόεδρο Δημοκρατίας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έσπευσε να αποδείξει ότι και ο ίδιος και η παράταξή του, έχουν πολλά επίπεδα να κατηφορίσουν ακόμα.

Συγκεκριμένα σε tweet που ανέβασε σχολιάζοντας δημοσίευμα που δείχνει τον Παπαδήμο για επόμενο ΠτΔ, αναφέρει: «ΠτΔ, δηλαδή, εκείνος που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού; Έχει χιούμορ η ζωή».

Δεν γνωρίζουμε αν στην κυβέρνηση το έχουν ξεχάσει αλλά είναι καλό να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη χυδαία ρητορική λάσπης και συκοφάντησης κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ , είχε επαναληφθεί από τον Μπογδάνο όταν ο ίδιος ήταν δημοσιογράφος στον ΣΚΑΙ.

Τότε ο τηλεοπτικός σταθμός είχε αναγκαστεί να απολύσει τον νυν βουλευτή της ΝΔ και ο ίδιος ο Μπογδάνος είχε «συρθεί» να ζητήσει συγνώμη από τον Αλέξη Τσίπρα.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι αυτή τη φορά η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη…

ΣΥΡΙΖΑ: Υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας

Για «ανοχή άθλιων περιπτώσεων μέσα στο κόμμα του» κατηγορεί η Κουμουνδούρου τον Κυρ. Μητσοτάκη, σχολιάζοντας το σχόλιο.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εκτοξεύει λάσπη, συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη», σχολιάζει η Κουμουνδούρου.

«Με το σχόλιο του, όμως, αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Κ. Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας», συνεχίζει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα».


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί